Fortsetter i Risør

Var i gang 0630 i dag, og er godt i siget i Risør. Må få avklart litt rundt teltforbud diverse steder før trykking, men han som vet noe om dette er på høstferie denne uka. Her er et stemningsbilde av MoNo ved en leirplass i Nordfjorden:

Har også fått gjort unna litt økonomiting fra morgenen av. Er ganske fornøyd med morgenøkta, og skal nå gjøre litt andre ting noen timer. Først er det padling med Torgrim. Han er helt fersk, så det blir spennende å gi han en innføring i padlingens verden. Deretter er det korrektur med trykkeriet, og så håper jeg “Padleguide for Vest-Agder” 2. opplag ikke er så langt unna. Jeg har tatt på meg å bære 1/3 del av nytt opplag, og håper det kan komme før jul det også. Da kunne jeg jo “bundlet” guidene, og hatt fx fri porto. Blir spennende!

Målet er å få skrevet om det meste i Risør før jeg setter meg på toget mandag morgen. Skal også prøve å få ferdig noen av artiklene som skal puttes inn her og der… Dermed kan jeg konsentrere meg fullt og helt om to dager i felt mot slutten av neste uke og fremover. Det må jo gå an å finne et høytrykk på 2-3 uker! 🙂

Ettermiddag: Hadde en flott tur og lunsj med Torgrim. Korrektur hos trykkeriet gikk også veldig greit. Bare en eneste ting vi ikke fikk rettet opp. Så jeg tror dette skal gå bra. Nå har jeg handlet, og skal sette pizza-deig til i kveld. Gleder meg! Bilder fra turen med Torgrim kommer. Veldig mye lys i dag, og helt stille på østsiden av Odderøya.

Her er noen av bildene:

Takk for turen Torgrim!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.