Økonomidag..

I dag har jeg startet opp med å nøste inn litt søknader her og der. Den største er til Aust-Agder Fylkeskommune. Sjekket sakslisten til møtet 8. oktober, og ser at fylkesrådmannen har innstilt på 75.000 til adrenaline.no! Vet jo ikke hvor ofte innstillingene blir fulgt opp av utvalget, men det er i alle fall positivt så langt! Det hadde vært et kjærkomment bidrag….

Ringerunden til kommunenen og noen andre tar jo litt tid, men ser for meg at timelønnen er grei… Har brukt et par timer nå, og fått tilsagn på mellom 30-50.000,- Da skulle det ha gode sjanser til å bli litt penger av denne bokutgivelsen også! 🙂

Ble ganske fornøyd og sliten etter denne ringedagen, så har gjort litt andre ting i ettermiddag. Blant annet satt opp en ganske stor bestilling til en leverandør jeg har forhandlerstatus hos. Så ville Ingunn klatre, og jeg var ikke så veldig vanskelig å be. Et lite boblebad ble det også tid til. Klarte å repetere en 6+ rute, og er fornøyd med det. Alt på topptau selvsagt, men likevel.

Nå blir det god middag, og så skal jeg se om det ikke kan bli litt mer skriving før sengetid. Mulig jeg heller prioriterer litt lesing, og kommer i gang tidlig i morgen. Har en ny klatreavtale med Harald kl 1030, så jeg får delt opp dagen litt.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.