Spennende start på dagen

Var på plass foran boksen 06, men ble fort fanget av nyhetene. Absolutt alle nettaviser har avvisning av krisepakken i USA som hovedoppslag. Børsene i USA stuper, og Asia starter dårlig. Oslo Børs hadde det blodrødt i går.

Jeg har ingen penger på børs, og lite lån – det gjør at jeg sover godt om natten. Men, det er mange som går på en smell på forskjellige nivåer nå. De minste bankene i Danmark blir nå fusjonert inn i større, og Island hadde jo en runde i helgen. Blir spennende å se om Norge er så fjellstøtt som de vil ha det til når bølgene kommer nærmere og nærmere. Alt har gått oppover i mange år nå, og veldig mye av dette er lånefinansiert. Når folk heller vil ha penger – så kræsjer systemet. For hver krone du setter i banken låner bankene ut 10 – da sier det seg selv at det er vanskelig å innløse kravene. Det er spennende tider ja, og arbeidet med padleguiden for Aust-Agder ble utsatt en halvtime denne morgenen…

Satser på å få unna ganske mye av Furøya i Tvedestrand. Dette er den siste jeg kan få gjort unna før jeg tar en tur i felt igjen. Drar fra byen litt før 10 for å være med i begravelse i Bamble. Så dagen går stort sett med til det.

Dagen etter: Begravelsen gikk helt fint, selv om det aldri kan bli noen vane å være i slike settinger… Synes kjøreturen t/r er vel lang, men det gikk greit. Da vi kom hjem dro vi nesten rett på kino, og der så vi “deUSYNLIGE“. Det var en sterk film, og absolutt severdig!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.