Ny uke – tidlig start

Var på plass foran boksen 06.10 i dag, og er nå over halvferdig med Tvedestrand. Kanskje jeg kan få landet det jeg har innen kvelden… På fjellforum.net er det en tråd om naturopplevelser, og da fikk jeg lyst til å poste følgende bilde:

Kanskje ikke så allverdens spennende, men bildet er altså tatt på kvelden 2. juni 2001… På vei ned mot Kåpevatnet under Lodalskåpa…

Etter lunsj hentet jeg bilen, og fikk meg en fin sykkeltur i lett duskregn. Kristiansand bilverksted har hatt bilen i nesten en uke, så jeg må si det blir spennende å se den regningen. Var bare noen helt enkle ting de skulle sjekke opp i, og så fant de en hel maurtue…

Har ellers lagt opp ei rute på ca 25km som har sitt utgangspunkt i Risøya FHS. Skal se om jeg ikke kan få tatt denne mot slutten av uka. Det ser ut som det er et lite høytrykk på vei inn.

Ellers nærmer jeg meg slutten av Tvedestrand (av det jeg har utforsket). Går løs på Håholmene nå, og satser på å påbegynne Furøya før jeg går på klatring med Ingunn og Herman. Senere i kveld skal jeg møte Tobben på Amigos. Det blir koselig!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.