“Hvilesøndag”

Tok sjansen på å ligge uten vekkerklokke i natt, og da sov jeg jammen nesten 12 timer… Så en tur i kirka og på Spicheren før jeg tok fatt på Tvedestrand igjen. Her er et deilig gjensyn med en leirplass på Hestøya i Tvedestrandsfjorden:

På Spicheren i dag gikk jeg høstens første 6+ rute. Det var skikkelig deilig! Veldig balansert rute med små tak. Derfor var jeg ganske fornøyd da jeg kom hjem! Ingunn har satt stort sett hele Arendal nå også, så jeg må prøve å få ferdig Tvedestrand til henne til onsdag. Tirsdagen går bort til begravelse.

Jeg tror det skal gå helt greit. Har gjort unna Borøya i dag, og er i god gang med Funningsholmen.

Da er Funningsholmen i boks, og her er et bilde fra Gjesøya i nord:

Kveld: Dro på “Tomas-messe” kl 20 i Oddernes kirke, og der traff jeg Tore, Barbro og Kari. Kari ble med hjem til en tekopp, og det ble en fin slutt på dagen! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.