Padleguide for Aust-Agder

Begynte denne lørdagen halv sju, men kom ikke ordentlig i gang med padleguiden før i 7-tida. Da gjorde jeg ferdig Sandøya i Tvedestrand. I arbeidet med den kom jeg over noen bilder fra Buskjær i august 2005. Her er ett av dem:

Ser jo at jeg har fått litt andre krav til hva som skal være på bildene. Mye rot foran teltet, og en ENORM åreflottør på dekk…. Ikke bra…

Etter en lang og god frokost med Jon Erik og Anne Sofie dro jeg til postkontoret. Her fikk jeg ut en stor pakke fra en venn i Oslo. Den inneholdt seilbukse og jakke, og en gammel tørrdrakt. Alt var godt brukt, men helt klart brukandes! Tørrdrakten var til og med i XL, så den blir god å ha under kurs. Det er som kjent enklere med for stor drakt enn for liten.

Så fikk jeg en god runde med aviser. Både FV, Morgenbladet og VL.

I morgenbladet fant jeg et stipend fra Kritikerlaget. Det har jeg nå søkt, og satser på at det kan dryppe litt penger – slik at jeg kan oppdatere www.m24.no ganske kraftig! Har også fakturert en utleie forrige helg, så det drypper litt inn også. Selv om cash-flowen er ganske lav om dagen. Satser på å få litt av de pengene jeg har søkt andre steder utover i oktober.

I dag skal det visstnok være en artikkel om padling i Agderposten. I alle fall sendte jeg over en del bilder de skulle bruke i går. Det blir spennende å se resultatet. Sykler en tur ned til Narvesen nå, og så tar jeg en tur innom Spicheren på vei hjem. Prøver å få svømt litt – blir jo veldig mye stillesitting… Skal også prøve å få ferdig i alle fall 3 steder til i løpet av dagen i Tvedestrand. Da hadde jeg hatt under 10 steder igjen, og kunne antagelig vært ganske klar i løpet av mandagen. Mangler litt på utsiden av Askerøya, så Tvedestrand blir ikke skikkelig ferdig før en tur til i felt.

Vi har snakket litt om å se “De usynlige” på kino i kveld. Filmen har jo fått fantastiske kritikker, og utdragene på Grosvold i går var imponerende!

Kveld: Svømte 1000m på Spicheren, og fikk tak i Agderposten. De hadde spanderte en dobbeltside på padling før høstferien! Jeg bidro med alle bildene, og det er morsomt å se de på trykk. Alle disse bildene skal også brukes i boka.

Det blir pizza i kveld, og da rekker vi ikke 1915. Derfor tar jeg vel litt mer jobbing med guiden…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.