Tidlig start igjen…

Nok en dag var jeg på plass foran Macen litt over 06. Startet på Bukkeholmene i Tvedestrand, og her har jeg merket av 4 leirplasser. Denne flotte stranden er ved en av dem:

Så fortsatte jeg med Fugløy, der det også er to leirplasser. Skal prøve å få på plass noen steder til, før vi begynner forberedelsene til urnenedsettelse senere i dag. Vi får en del besøk, og bli 9 stk til middag. Noen blir over til i morgen, så det blir en liten pause fra arbeidet med padleguiden.

I går leste jeg ferdig “Barkefletteren” av Scott, og har nå oppdatert boklisten på bokoman.no. På kvelden i går startet jeg på “Min Frans av Assisi”, og satser på å ha litt inne om Frans før jeg skal på retreat med en fransiskanermunk den siste helgen i november. Frans er et flott møte!

Kveld: Urnenedsettelsen gikk veldig fint, og vi fikk hjelp av vår husprest Birte til å gjøre dette til en verdig avslutning. Tok en del bilder, og sakl se om jeg kan legge ut de i morgen. Etterpå var det deilig middag i Tors gate, og vi var 10stk til bords.

Etter en kveldstur og lange samtaler så vi litt på TV, og jeg tror nok jeg sovner tidlig. Har vært en lang dag…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.