Over 200 leirplasser i Aust-Agder!

Startet 06 i dag tidlig, og har nå fått oversikten over leirplassene i hele fylket. Akkurat nå står regnearket på 210 stk, men det er mulig jeg finner noen få til. Skal ut i felt to dager til for litt finpuss. Her er en forsmak fra Håholmene i Tvedestrand kommune:

Før frokost var det meningen å delta på keltisk morgenbønn i Oddernes kirke, men da jeg kom dit kl 08 var det ingen der. Så da dro jeg litt skuffet tilbake til frokost.

Etter aviser og god frokost gikk jeg i gang med litt som har blitt leggende. Først oppdaterte jeg nettstedet anamcara.no, og deretter la jeg ut et stort dokument på hele 66 sider på keltiskfromhet.no. Det er en samling av alle navn- og merkedager som Mecky har laget. Etter det oppdaterte jeg padleguiden.no med de bokmerkene jeg nå starter med å sende ut sammen med bestillingene. Før lunsj rakk jeg også å få ut et galleri med 12 panoramaer fra Homborsund fyr, og å oppdatere artikkelen med “Stemninger fra fyr i sør” på adrenaline.no. Da er det på tide med litt lunsj! Harald sitter klar i båten. Det skal bli koselig! 🙂 Været er utrolig fint om dagen, og det er nesten litt skummelt å utsette feltarbeidet utenfor Lyngør og Risør. Men, i verste fall kan jeg klare meg uten…

Sent: Lunsjen var helt knall! Nydelig sol bak i båten. Etterpå var jeg bortom Berge Libris med bokmerker, og dro rett på Spicheren. Her gjorde jeg unna 1000m svømming og et boblebad. Før jeg satte meg til foran maskinen igjen. Har nå laget vektorkart over alle leirplasser i Tvedestrand, og fortsetter i Risør i morgen. Har også drevet en del med konvertering av AAC filer til mp3 så Herman kunne få fylt opp sin nye mp3-spiller. Lærer stadig nye ting! I dag er det altså iTunes som har fått gjennomgå…

Har sendt over en salme og den keltiske velsignelsen til Ingunn (jeg skriver jo så fort), så da kan hun lage program til fredagen. Vi blir 10+ stykker under urnenedsettelsen, og jeg tror det blir både verdig og flott.

Mens vi lunsjet ringte de fra Agderposten og ville ha en padlereportasje til høstferien. Har sendt over 5 turforslag og en del bilder. Egentlig ville de ha meg til Grimstad i morgen, men jeg ba pent om vi ikke kunne gjøre det over telefon og jeg sendte over bilder. Det passer liksom så dårlig å miste en dag akkurat nå… Det går jo stort sett i ett fra 06-22, og da blir dagene verdifulle… Ingunn er over halvferdig med Arendal, så jeg må også holde trøkket for å lever mer til henne. Regner med å ha alle kommunene ferdig til i slutten av neste uke. Da skulle jeg egentlig være ganske godt i rute.

Samtidig skal det leses korrektur på “Padleguide for Vest-Agder”. Dette skal også leveres i neste uke.

Får bare komme meg i seng, så jeg er klar til morgendagen!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

2 svar til Over 200 leirplasser i Aust-Agder!

  1. Eivind M. sier:

    Åh, så kult, Lars! Gleder meg til å se det ferdige resultatet! 🙂

  2. Lars sier:

    Takk for det Eivind!
    Jeg er også spent på å se hvordan det blir. Det jeg har sett så langt ser veldig innbydende ut. Har nemlig en veldig flink designer til å sette boka! 🙂
    (Den ble kanskje litt intern, men det er figuru.no v/min kone som er hyret inn til dette arbeidet.)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.