Kjør på!

Startet litt over 06, og leverte bilen på service halv åtte. Så var det keltisk morgenbønn med Mamma Maggie i Oddernes kirke. Veldig flott. Så gikk jeg løs på bildene fra fyret, og har nå laget et galleri fra fyrdøgnet. Her er ett av bildene:

Så var det klart for planlegging av urnenedsettelse på fredag. Da fikk jeg også en prat om retreat og sånn. Kanskje skal jeg holde min første retreat i første halvår 2009! Nå har jeg også fått bokmerkene jeg bestilte, og de har blitt veldig fine! Her er bildene:

På baksiden står det at jeg har tatt bildet, hvor det er fra, og en link til panoramia.biz. Meningen er å legge bokmerkene inn i de guidene jeg selger fremover. Det første bildet er jo fra Vest-Agder, og det andre fra Aust-Agder. Det passer jo bra! 🙂

Oppslaget i VL fra Homborsund fyr ble også bra. Regner med at det fort kan bli flere turer til fyret for Tom Martin etter dette…

Må prøve å komme i gang med padleguiden igjen, men har problemer med fokus. Håper jeg finner igjen rytmen fra begynnelsen av forrige uke. Da gikk det virkelig unna. Fikk jo skrevet litt i helgen, så det skjer no noe…

Ettermiddag: Har jobbet litt med panoramagalleri fra fyret, og brukt “curves”. Det gjør en del med bildet, og her er et eksempel:

Det blir utrolig liv i skyene når en gjør det på denne måten…. Bildet over er nesten 180 grader…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.