Godværsdag på hytta

Våknet til en fantastisk sol og stille vann. Likevel klarte jeg å samle meg foran datamaskinen noen timer. På den tiden fikk jeg skrevet 2,5 korte artikler, og disponert en lengre.

Etter en enkel lunsj satte vi kajakkene på vannet. Etterhvert havnet vi på Stråholmen. Dette er en herlig øy, og det er bestandig flott med et gjensyn av dette paradiset. Så også i dag. Mens vi var der tiltok vinden litt, men vi bestemte oss for å fiske på vei hjem. Jeg ga fort opp å gjøre noe annet enn å ha lina bak, men Ingunn har knallgod balanse. Selv om hun både hadde en lengre og smalere kajakk, så var det hun som taklert forholdene best. Har nok blitt litt for godt vant i Alawen i sommer… 🙂

Det ble ikke noe fisk, så nå settes det pizzadeig. Jeg skal prøve å få skrevet ut litt av den lengre artikkelen til boka. Artikkelen har tittelen “Teltlivets gleder”, og jeg tror det kan være noen tips å ta med seg der… Har til og med planlagt et sitat av Gabriel Scott inn i artikkelen…

I kveld blir det et besøk inne i Trosbyfjorden før vi kommer ut hit for middag.

Senere: Vi fikk selvsagt litt middag der også, så det skorter ikke på maten. En god dusj fikk vi også til i Tuppelund. Etter ny middag her, så tok vi noen mørkepadlingsbilder jeg har lovt å ta for en utstyrsleverandør. Tror ikke det er noe som kan brukes, men da er jeg i alle fall i gang. Det er ikke veldig lett å ta lanternebilder, men håper jeg kan få noen modeller på onsdagspadlingen til uka…

Ellers har jeg sett over kartet, og jeg har padlet 5+5+10+12 km disse dagene. Tror vel neppe det blir noe padling i morgen. Tror vi rydder ned rett etter frokost, og så drar vi tilbake til sykehjemmet. Hva som skjer etter det er litt usikkert. Vi tar det som det kommer!

Har skrevet nesten en A4 side på den lange artikkelen, så føler jeg har fått en god start! Nå blir det tidlig kveld og lang natt! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.