Ferdig med Arendal

I dag har jeg satt punktum for Arendal kommune også. I alt har jeg beskrevet 35 overnattingsplasser, og 1 av disse er på fyr. Her er leirplass nr. 1 (av 5) på Tromlingene:

Har ikke funnet frem alle bildene enda, men satser på å ha alt klart i løpet av ettermiddagen. Da kan Ingunn få en ny fet DVD med stæsj til setting… 🙂

Utover dette må jeg få registrert og ryddet opp i ting etter helgen. Deltagerne skal registreres i Våttkortdatabasen, oblater skal sendes ut, noen våttkort og fakturaer. Det blir fort en del adm…

Ellers legger jeg merke til at statistikken i bloggen nå har passert 300.000 leste sider og 75.000 besøkende. Nå er vel langt over halvparten av dette roboter, men likevel. Det er fint at andre også kan ha nytte/glede av det jeg trøkker ut av meg her. Men, jeg skriver fremdeles mest for egen del. På denne måten er det mye enklere å ha oversikt over hvor jeg har vært, og når bilder ligger lagret (de er sortert på dato).

På ettermiddagen: Da har jeg funnet frem bilder (50 stk), og brent alt på en CD. Før det var jeg på posten med en padleguide og 11 konvolutter til turdeltagene i helgen. I to av disse var det faktura på lykter. Nå er de registrert i våttkort-databasen, og jeg har gjort ferdig faktura til klubben. Det er skikkelig deilig å bli ferdig med sånne ting…

Så har jeg startet pakkingen, og bagen til Homborsund fyr står klar. Må bare få med meg kameraene også… Tar med meg padleutstyr så jeg får padlet litt på hytta. Kanskje ganske mye også… 🙂 Har tenkt til å lese/skrive artikler mens jeg er på hytta, og så blir det Tvedestrand og Risør til uka. Så er det høstferie, og da tror jeg kanskje det blir siste rest med feltarbeid. Det avhenger litt av været.

I dag fikk jeg også første delfaktura fra Ingunn, og det er jammen godt jeg kan være litt kunde hos henne også. Det har jo ofte vært omvendt! De kommunene som er ferdig hittil ser veldig bra ut – så dette skal bli skikkelig gøy! Regner med at hun kanskje kan få sett litt på Arendal på hytta.

Har forresten også oppdatert panoramia.biz med nye bilder i dag. Siden begynner å bli ganske lang nå, men har fremdeles ikke fått solgt flere bilder. I morgen kommer bokmerkene med de to panoramaene, og da blir adressen mer kjent. Skal legge igjen 30-40 panoramaer på Homborsund fyr, så da blir det kanskje litt mer kjent… Regner med å få tatt noen flere bilder natt til mandag også, og nå er jeg over på .RAW. Dette blir moro (og trangt på diskene…)

Rett før avgang: Skjegg og hår er tatt, og jeg har litt fredagsfølelse i kroppen. Har ikke hatt noen fridager på 2,5 uker nå, så det er rart å skulle roe ned litt. Satser på en liten kveldspadlingsrunde på hytta i kveld. Regner med at vi drar fra byen ca 17, så da er det fremdeles lyst når vi kommer frem. Men, jeg har med så mye lys at jeg kan være komplett juletre… 🙂 Gleder meg!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.