Møte med Frans

I går meldte jeg meg på en temaretreat om Frans av AssisiPrestegarden. I dag dukker Frans opp i et leserinnlegg av Gregers Lundh i VL. Han skriver:

“… På den samme veien møter jeg også den hellige Frans. Han hvisker i øret mitt at det er den som ingenting eier som eier alt. Jeg blir minnet om hvor lett det er at tingene eier meg og ikke motsatt. Jeg får se at det å eie mye er et vekstområde for bekymringer og atspredt sinn. Jeg får se en annerledes rikdom og en livsdybde på denne veien, som faktisk gjør den attraktiv.”

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Religion. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.