Lang dag

I dag begynte jeg ikke før i 8-tida, men så har jeg drevet på til 8 også. Ikke helt sammenhengende, men er øyeblikkelig ferdig med Arendal kommune. Her er et bilde fra Tromlingene som jeg tror må brukes:

Klokka 12 var jeg i møte med VAF og trykkeri om ny utgave av “Padleguide for Vest-Agder”. Det blir helt sikkert et nytt opplag, men litt usikkert hvor stort og hvor mye jeg skal ta av det. Kommer jo inn noen regninger før jul…

Etterpå skaffet jeg billetter til klassisk konsert på mandag til Ingunn og meg. Sparebanken Pluss gir bort billetter en gang i året, og det vet vi å benytte oss av. Var også innom Libris, og fikk gode tips. Blant annet at Dannevig har gitt ut skipsforlis boken sin på nytt – i 1993. Denne fant jeg i Thorsens antikvariat, og den er på vei! 🙂 Fikk også kjøpt 200 kartnåler, og nå er kartet oppdatert med stedene i Arendal. Skal se om jeg ikke kan få stukket inn nåler for Grimstad og Lillesand i morgen. Nærmer meg 150 steder nå…. Blir nok ca 200 i Aust-Agder.

Hadde planer om en svømmetur før liturgisk, og er på vei til Spicheren nå. I morgen har jeg kun Store Torungen igjen, og så må jeg finne frem bilder. Regner derfor med at Ingunn kan settes i jobb ganske fort. Vi drar antagelig til hytta i morgen, og blir der til søndag. Med bærbare datamaskiner. Jeg skal prøve å få skrevet ut noen artikler, og samtidig lese ut en bok om “Torungens historie”. Skal også ta med “Alkejegeren” av Gabriel Scott. Det er ikke så lenge til jeg skal holde foredrag i Lund kirke (i slutten av nov).

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.