Tilbake foran skjermen

Har fått unna 5 steder i Arendal, og nå tar jeg en svømmetur på Spicheren. Før jeg drar sjekket jeg nyhetene, og E24 melder at panikken på børsen har startet:

Kursraset fører til at mange investorer blir tvunget til å selge aksjer som de har kjøpt for lånte penger.

Det som er spesielt er jo at dette da starter en snøballeffekt, der bankene går på en smell. Til slutt går det overende, og stateng år inn. Dette skjedde med en diger amerikansk bank i natt. Kredittsirkuset som har underholdt noen år nå – er i ferd med å gå tom for billetter. Altfor mange sneisne prosjekter står igjen uten klær på kapitalmarkedet. Nå skal det bløs. Det blir spennende å se hvor mye…

Tallene det snakkes om i nyhetene i dag er av et sånt kaliber at jeg ikke kan fatte det… I min lille verden kommer en langt med noen tusenlapper, men her forsvinner milliardene som dugg for solen…

Da er det hyggelig å bli invitert på middag en en gammel studiekompis! 🙂

Kveld: Fikk unna 1000 meter i bassenget før jeg traff Torbjørn. Deilig middag på Amigos. Aviser i godstolen, og nå skal jeg prøver å få unna enda litt flere steder i Arendal før kino. Vi har veldig lyst til å se “De gales hus” i kveld. Har lest boka to ganger, og gleder meg veldig.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok, Samfunn. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.