Lærerik kurshelg

Siden fredag har jeg hatt hovedansvaret for et teknikkurs for Kristiansand kajakklubb. Vi var 11 deltagere og 3 kursholdere – en skikkelig herlig gjeng:

Var på plass fredag til ca 17.30, og fant Alan og Geir Arne. Sammen med Øyvind tok vi en tur ut til sydsiden av østre Randøya. Da var det opp mot 2m høye bølger her. Lørdagen startet med at resten av følget dukket opp, og så var det klart for en del padletak før lunsj. Etter lunsj ble det redningsøvelser utenfor Midt-Agders hus på Randøya, før vi atter beveget oss til sydsiden. Litt mindre sjø på lørdag, men helt klart 3 stjerners forhold da også. På kvelden laget vi kajakk-gryte sammen (se artikkel på adrenaline.no), og avsluttet dagen med halvannen time mørkepadling under stjernene og fullmånen.

Natt til søndag prøvde 4 av deltakerne ut Atlas-teltet fra Hilleberg, og jeg tror de var fornøyd! 🙂

I dag har vi jobbet mest med tauing, og fikk oss en liten tur rundt østre Randøya. Jeg fikk sitte på med Kåre hjem, og det var veldig fint. Nå er alt skylt og hengt opp rundt omkring. Bilder er lastet inn, og ett panorama montert. Kun 32 bilder på en hel helg. Det er jo veldig lite til meg å være… Men, det er ikke så lett å få mye bilder når jeg skal ha ansvaret samtidig… Får satse på noen modeller en helg tror jeg… Skulle gjerne hatt noen flere redningsbilder. Her er et par bilder fra helgen

Det nederste er fra Stokken, og viser basecampen for helga. På kvelden mekka jeg litt på leirbildet, og da ble det slik:

Utgangsbildet er jo det samme… Du verden hva digital billedbehandling kan gjøre…

Tror ikke det blir så mye padleguide-jobbing i kveld. Skal heller prøve å få vasket opp og gjort klart til en tidlig start i morgen. Fikk nemlig Grimstad av Ingunn på fredag, og det var blitt utrolig lekkert. Derfor er jeg veldig motivert for Arendal, og håper det skal bli enda finere! Vet at jeg har mange fine bilder på lur fra Arendal også. Blant annet noen nattbilder fra Store Torungen.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok, Padling. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.