Tidlig i gang

Var i gang 0615 i dag, og fikk unna 5 søknader før frokost… Så er det bare å vente. Etter frokost skrev jeg en til, og så har jeg jobbet en del med kurset til  helgen. Blir mye nå, men har en del gode minner å tenke tilbake på mens det stormer:

I ettermiddag skal jeg til Vigmostad og Prestegården. Etter det blir det klatring på Spicheren. Derfor blir det nok ikke noe mer skriving på Arendal i dag heller. Håper å få til litt i morgen før jeg gjør klar for teknikk-kurs i Stokken. Hadde håpet å få ferdig Arendal denne uka, men er laaaangt etter skjema for det. Men, nå sier jeg stort sett nei til alt mulig annet – så fra mandag…

Sent: Gjensynet med Prestegården og gode mennesker var som balsam på sjelen. Blir utrolig rolig og god etter en tur til dette stedet. Klatringen på Spicheren gjorde også godt, og det skal ikke bli vanskelig å sove i kveld… 🙂 Satser på tidlig start i morgen også!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.