Litt av hvert dag

Begynte dagen med å levere et ganske stort pristilbud på kajakk og friluftslivsutstyr. Det kan jo bli spennende å se hvordan det går… Så har jeg jobbet litt mer med søknader.

Kart er laget og sendt til utskrift. Skal ha kart til alle deltagerne i helgen. Helge var innom, og fikk litt mer stæsj med seg. Så kom Mac-doktoren min, og nå er Macen på en lite oppfrisking… 🙂 Regner med å ta den i bruk i ettermiddag igjen. Nå sitter jeg på en bærbar. Skal prøve å få ferdig en del søknader til i ettermiddag, og få skrevet ut noen steder i Arendal. Mulig jeg går løs på kartet også. Få plassert røde nåler på alle stedene jeg har anbefalt! Det gjør seg veldig på utstillinger og sånn. Dessuten er det veldig enkelt for meg å se om det er “glissent” med leirplasser noen steder på denne måten.

Macen fungerer greit igjen, selv om ikke alt er helt på stell enda… Men, det kommer jo en dag i morgen også… 🙂

I kveld har jeg vært på Protestfestivalen – en debatt om “grådighet”. Ganske bra saker. Etterpå var jeg på Frk.Larsen med et par av tilhørerne fra KKK.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.