Søknader og hyggelig besøk

I dag har det gått mest i søknadsskriving, og så fikk jeg et veldig hyggelig besøk:

Det var Agnes og Selma fra København som tok med seg sine foreldre en tur. De heter Claus og Kristin, og det var også et hyggelig gjensyn! 😉

Under besøket fikk jeg en diger pakke med stasj fra NaviSafe! Det blir morsomt å teste ut ting herfra til helgen.

På selve guiden har det ikke blitt gjort stort i dag, men satser på mer effektiv rundt i morgen. Har solgt to padleguider til, og har bare en kasse igjen (36 stk). Møte om 2. opplag er til uka, så jeg håper det går ganske sømløst… 🙂

I ettermiddag svømte jeg på Spicheren for første gang denne høsten – 1000m.

Dagen etter: Debeatten om NAV som mastodont med panserhjerte på Protestfestivalen var litt så som så. Men, det blir jo fort veldig overfladisk og kort tid i sånne settinger. Jon Schau imponerte… Tror jeg tar en tur i kveld også – da er det grådighetskulturen som skal diskuteres.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.