Full fart

Gjorde ferdig Grimstad kommune i løpet av en time før frokost, så nå er den levert til setting. Deretter har jeg laget kart i Arendal, og var over halvveis til lunsj. På sånne intense dager er det godt å mimretitte litt på bilder – her fra Hampholmen i Grimstad:

200908hampholmen.jpg

Etter lunsj fylte jeg ut søknadspapirene om medlemsskap i NFF (Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening). Så får vi se om de vil ha meg. Uansett har jeg tenkt til å søke prosjektstipend og reisestipend nå i høst (reisestipendet var visstnok 4 års ventetid, men da er jeg jo i alle fall i gang). Er en del andre søknader også som må avgårde denne uka, men skal gjøre ferdig kartene over Arendal først… Ser ikke for meg at det blir mye padling denne uka, men så er det jo kurs i helgen!

Litt over 13 var jeg ferdig med kartene i Arendal. Jeg har laget 20 stykker, og disse rommer 36 overnattingsplasser (ett på fyr). Kun ett er på fastlandet… Nå blir det søknader…

Søknadene satt litt inne, og da jeg fikk mulighet til å trykk to panoramaer kunne jeg ikke si nei. Nå går følgende to bilder til trykk:

20080908hidra.jpg

20080908homborsundfyr.jpg

På baksiden trykker jeg adressen www.panoramia.biz – så kanskje det er flere panoramaer som blir populære med tiden. Panoramaene trykkes i 5×20 cm, og er perfekte som bokmerker i padleguidene. Blir veldig moro å se resultatet!

Før leggetid: Rakk akkurat å lese ferdig boka med historien til Grimstad Bys Vel, og skal skrive litt om den i morgen. Men, i morgen tidlig blir det først søknader…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

2 svar til Full fart

  1. Harald V. sier:

    Søknader – har du husket Sparebankstiftelsen?

  2. Lars sier:

    Ja, men det er ikke før 15. sep.
    Jeg har en del andre som skal søkes før det…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.