Natteravn

Begynte denne dagen som “Natteravn”. Avsluttet også gårsdagens om det, og var på byen fra 23-03. Har en del jeg gjerne kunne delt med dere her, men ser av nettsidene deres at jeg har en “moralsk taushetsplikt“, eller som det står:

Natteravnvirksomheten er ikke underlagt loven om taushetsplikt som beskrevet i lovverket. Det vil imidlertid være naturlig at hver enkelt natteravn har en ”moralsk taushetsplikt”. De skal ikke snakke om hvem de møter, eller det de opplever på vandring. De unge må kunne stole på natteravnene. 

Jeg synes jo dette virker litt rart. Selvfølgelig skjønner jeg at man ikke skal “oute” personer, men hva som skjer på byen ei natt i helgen burde komme flere til gode… Politiloggen trykkes jo i avisen hver mandag.

Da jeg kom hjem var eg så full av inntrykk at jeg leste ferdig Per Mases “Den indre hag – åpen mot himmelen”. Litt over 04 krabbet jeg i søvn, og nå er jeg klar for en nye dag (litt over 09). Skal prøve å få plukket ut bilder til Grimstad i dag, slik at Ingunn kan sette i gang til uka. Regner med det skal gå greit – selv om jeg ikke er helt utsovet akkurat.

Etter noen bilder dro jeg på gudstjeneste i Lund kirke. Her var det storfamiliegudstjeneste, og overgangen fra natteravntilværelsen i natt var ganske stor! Etterpå tok jeg det ganske så rolig noen timer, før jeg satte en diger deig med grove gulrotbrød! 🙂 Det blir spennende!

Mens brødene hever plukket jeg ut flere bilder, og da tar jo det ene fort det andre… Derfor oppdaterte jeg panoramia.biz med nok et bilde:

20080907soloppgang.jpg

Dette bildet er fra 27. mai i år – da jeg var med NRK til bl.a. Homborsund fyr.

Var også innom statistikken i bloggen, og der fant jeg en lenke til kajak.nu. Der var det en diger sak om “Ut i naturen”, og en liten tråd om boka og sidene jeg lager om padling. Her er et klipp:

20080907kajak.jpg

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Natteravn

 1. sverre aalvik sier:

  Hallo Lars.

  Takk for flott teveprogram.
  Fekk lyst å kjøpa meg kajakk.
  Me har hytte på Engholmen aust for Håøya.
  Den gamle har me rive. No held me på å byggja ei splitter ny.
  Ein gong du er i Grimstad, ta gjerne kontakt og eg skal visa deg ei vakker og tenleg hytte.
  Lev vel! Sverre

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.