Grimstad snart i boks!

Da har jeg beskrevet 47 leirplasser i Grimstad med tekst og kart. Nå står det bare igjen å plukke ut bilder. Både fra stedene og illustrasjonsfoto. Her er et eksempel på sistnevnte (selv om bildet er fra Homborøya):

20080906stein.jpg

Ble akkurat ferdig med tekst-dokumentene til vi hadde avtalt klatring på Spicheren. Sammen med Herman og Harald fikk vi gått en del morsomme ruter. Blir fortsatt fort sliten, men er bare en halv grad under “all time best”. Lover ganske bra for høsten synes jeg. Etterpå kjørte jeg litt preventiv trening på skulderledd, rodde 3230m på 15 min og kjørte litt styrke/uttøyning. Selvfølgelig ble det avslutning i boblebad/badstu i dag også. Deilig!

Venter med å plukke bilder til i morgen. I kveld skal vi på “Den siste revejakta” (en film), og så skal i alle fall jeg gå Natteravn på vegne av KKK fra 23. Kan bli en lang natt…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.