Så er det snart jul

Vårt Land klarte jammen å begynne julerushet i august i år også. I dag har jeg fått julehilsen fra NautiskHandel.no, og de kan i alle fall være sikre på at jeg har gjort mitt siste kjøp derfra:

20080905jul.jpg

Har ikke kommet sånn veldig i gang i dag, men tror jeg skal få gjort en del i løpet av helgen. Har gjort en del forefallende, og sendt ut enda flere padleguider. Dessuten har jeg hatt en arbeidslunsj med Harald.

I ettermiddag hadde jeg en runde på sykkel til Spicheren, og så løp jeg lysløypa rundt. Brukte ca 50 minutter på det, så det er en runde som gjerne kan gjentas. Deretter ble det pizza, og så blir det en ganske rolig kveld tror jeg.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok, Samfunn. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.