Den store pakkedagen

Listen med e-post var rimelig lang da jeg kom hjem i går kveld, så i dag har det vært mest pakking. Da er det godt å kunne tenke tilbake på fine dager i helgen, mens det pakkes, klistres og skrives:

20080830stille.jpg

Bildet over tok jeg på vei ut til Udvår lørdag morgen… Til sammen har jeg sendt ut nesten 30 stk til sammen av “Padleguide for Vest-Agder” og “Padlegleder i Sør“.  Så da skulle det dryppe litt penger inn mens jeg skriver ut resten av Aust-Agder. Skal prøve å gjøre ferdig fakta-delen av Grimstad i morgen/helgen, og satser på Arendal i løpet av uka!

I kveld er det meningen å ta opp igjen klatring. Har bestemt meg for å investere i 6mnd ab på Spicheren. Når jeg ikke er student sitter det litt langt inne, men det er verdt det – i alle fall de neste 6 mnd. Gleder meg til badstu og boblebad etter økta!

Før trening: Fikk registrert Våttkort-kurset i databasen til NPF (KOT-turen), og har nå snart brent bilder til alle som var med. Og gjort klar konvolutter. Det er deilig, så kan jeg få startet rett på sluttspurten av Grimstad i morgen tidlig.

Etter trening: En flott økt, og formen er slettes ikke verst. Gikk både en 6´er og en 6- i første forsøk. Men, det er gamle ruter jeg har gått før. Lover godt! Klarte 7 pull-ups, og skal doble det til jul! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.