Fra Oslo S – lang dag

I går hadde jeg to fruktbare møter i Arendal, og tok tog videre til Oslo. I dag er det mye som skjer. Seminar om strandsonen på dagen, og så er det “Ut i naturen” i kveld…. Etterpå var det nettmøte, og og det var en morsom erfaring. Svarte på meldinger i 2 timer…

De aller fleste var svært positive, selv om jeg fikk et par meldinger på dårlig teknikk. Det er jeg jo fullt klar over – så det er egentlig også helt greit. Nakenbadingen var det også et par som ikke likte, men det er jo umulig å gjøre alle til lags… SMSene tikket inn fra programmet startet og bortimot kl. 21. Da hadde jeg fått over 20 stk… Etter nettmøtet sjekket jeg e-posten, og der lå det sikkert vel så mange tilbakemeldinger – mange via Facebook. Her var det mange jeg ikke har hørt fra på veldig lenge… Det er skikkelig gøy!

En del bestillinger på guiden kom også. Og en forhåndsbestilling på 10 stk av Aust-Agderguiden! Sånt er moro! Da blir det mye pakking i morgen kveld – slik at ivrige padlere kan komme i gang med utforskingen til helgen!

Tar tog herfra (er på Årnes, og så programmet hos min bestemor) i morgen tidlig, og har billett sydover fra Oslo S litt over 15. Skal kanskje spise lunsj med en kamerat, og så har jeg et møte med NPF kl 12. Blir deilig å komme tilbake til Kristiansand. Nå er det ingen store begivenheter på programmet før teknikkurset om halvannen uke! Så jeg håper å få konsentrert meg ganske fullt og helt om “Padleguide for Aust-Agder”.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

2 svar til Fra Oslo S – lang dag

 1. Tore W. Birkeland sier:

  Hei Lars m/reisefølge.
  Fulgte med der på NRK1 + NRK2 nå i efta/kveld.
  Måtte se det 2 ganger for å få med meg navn og geografi.
  Svært fasinerende. En naturbegivenhet og opplevelse jeg satte svært stor på.
  En helt fantastisk nydelig reportasje; svært smittende for en som er naturist og kanopadler fra før.
  Dette var utrolig smittende.
  Du Lars bidro svært positivt til instruktiv og forkarende argumentasjon for “hvorfor hva” til stor hjelp for amatører og andre nysgjerrige.
  Ser at dere har fått negative tilbakemeldinger på nakenbadingen.
  For meg var det en helt naturlig og nydelig konsekvens av det dere opplevde sammen. Dere begge vel undt.
  Takk for et fantastisk nydelig bidrag til å være/bli glad i den fantastiske naturen vi alle har “rett utafor stuedøra”.

  Hva heter boka/bøkene di(ne) og hvor får jeg kjøpt den.

  Dette gir virkelig mersmak.

  mvh
  Tore W. Birkeland
  Tunvegen 6
  2090 Hurdal
  Mobil 970 09 085

 2. Lars Verket sier:

  Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding!
  Jeg har gitt ut to padleguider hittil. Den første sammen med KOT:
  http://www.padlegleder.no
  Den andre sammen med VAF:
  http://www.padleguiden.no

  Takk igjen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.