Tilbake fra en knalltur!

Var hjemme fra tur igjen halv fem, og har hatt to fantastiske døgn med en gjeng fra KOT. Været har jo vært helt strålende, og vi har fått gjort alt det jeg hadde tenkt på forhånd! Her er gjengen på toppen av Helgøya i dag:

20080831gjengen.jpg

På venstre siden i bildet kan man skimte Songvår fyr i bakgrunnen, og kanalen på Skarvøya. Et herlig utsiktspunkt! På kvelden satte jeg sammen et galleri med 50 bilder, og en side med 9 panoramabilder, til spente turdeltakere – TAKK FOR TUREN! Her er et stemningsbilde fra i går på vei mot Udvår:

20080831john.jpg

Skal se om jeg ikke kan få sett litt på panoramabildene også. Fikk faktisk tatt noen av dem også, og i alle fall de fra Lindholmen ble gode! Panorama er veldig gøy, og jeg begynner å få distribuert adressen til gallerisiden min litt: www.panoramia.biz. Kanskje kan de begynne å generere litt inntekter fra tid til annen? Det hadde vært veldig moro!

Men, før jeg gjør mer med foto – så må jeg organisere morgendagen. Skal ta buss til Arendal så jeg er der til 10.30, og har møte både da og kl 12. Så går ferden videre til Oslo. Hva som skjer der er litt uklart enda, men jeg finner nok et sted å overnatte til tirsdag. Da er det seminar hele dagen, og på kvelden skal jeg til Årnes og mine foreldre. Før ferden går sydover igjen på onsdag.

Rett over midnatt: Ble sent gitt, men det er deilig å ha fått gått igennom bildene. Har funnet ut av logistikken i morgen også. Dette blir bra!!! Nå skal jeg bare vaske opp tur-utstyret, og rydde bort resten kjelleren. Så blir det noen timer søvn også…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

3 svar til Tilbake fra en knalltur!

 1. Turid Dyrstad sier:

  Takk for turen, en flott opplevelse. Du har tatt veldig fine bilder Lars og det gir et godt tilbakeblikk !
  Jeg har også endel gode bilder og hvis noen vil ha disse, så send meg mail adresse.
  Jeg har gitt innspill videre til KOT, om at dette er noe vi gjerne gjentar !

  Fortsatt «padlegleder» til alle !

  Hilsen Turid

 2. Anne Grimstad sier:

  Takk for turen, den gav «dypglede».
  Nå skal jeg se på sjøkartet hjemme og memorere turen (i dag regner det).
  Dette gav virkelig mersmak. Det blir mer friluftsliv i tida framover, til lands og til vanns.

  Hilsen Anne

 3. Terje With Andersen sier:

  Fantastiske bilder – både smale og vide – og et fantastisk TV-program i kveld! Dette må vi gjenta – kanskje i Lillesandsskjærgården samme tid neste år? Også jeg har varslet turansvralig i KOT (Mie) om at dette må flere få del i!

  Jeg har også endel bilder – sender dem gjerne til de som gir beskjed over terjewith@gmail.com.

  terje

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.