Ut på tur!

Fikk unna et par øyer til i morges, og er nesten ferdig med Grimstad! NRK fyrer opp under programmet på tirsdag, og har laget en artikkel med tittelen «Luksuscruise på Sørlandet«:

20080829nrk.jpg

De ringte i går, og jeg stiller til nettmøte direkte i etterkant av programmet. Blir spennende å se om det kommer noen spørsmål, og hva folk spør om. I det hele tatt er jeg veldig spent. Jeg har jo ikke sett programmet selv…

Så har jeg pakket. I helgen er jeg turleder for en gjeng fra KOT. Tittelen på turen er «Øyhopping med kajakk i Søgne-skjærgården, med innlagte kulturhistoriske drypp«. Det er 7 påmeldte, og jeg tror det kan bli en veldig koselig tur. Været ser også ut til å bli bra, og kanskje blir det et gjensyn med Songvår fyr? Det er visstnok dugnad der siste helg i hver måned, så da blir vi ikke alene der ute… Har med godt med kameraer (ett i kajakken og ett på land), så det skulle vel bli noen bilder.

Håper å være ferdig med Grimstad i løpet av søn/man, men må dra herfra med buss til Arendal mandag morgen. Får se hvor mye futt det er utover kvelden. Nå er det først ut på tur!!! Det skal bli deilig!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.