Lang innedag og litt volleyball

Har stort sett jobbet med «Padleguide for Aust-Agder» i hele dag. Begynner å se enden på Grimstad kommune, og håper egentlig å sette strek i morgen. Her er noen sjømerker øst for Ytre Maløy:

20080828merker.jpg

Har nesten beskrevet 50 leirplasser i Grimstad, så det er nok å velge blant. I tillegg skal jeg skrive egne saker om:

  • Reddalskanalen
  • Hesneskanalen
  • Grimstad Bys Vel

Får bruke reisedagene i neste uke til å lese meg litt opp.

Hadde lunsj med Harald, og det er deilig å få splittet opp dagene litt. Så jobbet jeg et par timer igjen, før jeg så to volleyballkamper. Fikk med meg Norge mot Norge for damer, og Norge mot Frankrike for Herrer. Du verden – her var det klasse. Skjønner at vi har et stykke igjen på jordet på hytta…

Etter det tok jeg en time i hagen, og har klippet alle plener og tettet vinduet på arbeidsrommet. Så ble det noen øyer til, før jeg hentet kajakken i Klubbhuset. Da ligger den klar på biltaket til i morgen. Vi skal møtes i Søgne kl. 16. Har også kjøpt grillkull i dag, men grillen blir for stor til å ha i kajakken. Tar derfor bare med rista, så får vi lage grill av det vi finner ute. På Kapelløya tror jeg vel at det er ferdig monterte griller også…

Har vært litt tregt med bestillinger på «Padleguide for Vest-Agder» noen dager nå, men i dag dumpet det jammen inn en bestilling på 10 stk! Det var moro!

Rett før stengetid (prøver å få av Macen til 22) skrev jeg ut en del historie fra Søgnes skjærgård som jeg tar med meg i kajakken i morgen. Jeg har jo lovet følget fra KOT noen «kulturhistoriske drypp», og det skal de få! Men, nå er det natti natt – og litt biografi om Einstein på sengekanten…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.