Innedag og onsdagspadling

Begynte dagen litt rolig med masteroppgaven til Knut Egil. Så gikk jeg atter i gang med “Padleguide for Aust-Agder“. Før lunsj skrev jeg ut Auesøya i Grimstad, og her er et stemningsbilde fra feltarbeidet 22. april:

20080827feltarb.jpg

Hadde egentlig et møte kl 12, men det ble avlyst. Dermed fikk jeg et par timer ekstra til å gå løs på leirsteder i Grimstad kommune. Auesøya er den øya med desidert flest overnattingsplasser, og jeg ser for meg at den alene kommer til å dekke 3-4 sider i guiden. Grønningene med Homborsund fyr legger jeg også opp til å dekke 4 sider. Jeg vil gjerne få vise frem fyrene våre på en god måte i guiden, og da spesielt de fyrene der det er mulig å overnatte for hvem som helst.

Etter lunsj fikk jeg ferdig Auesøya, Hampholmen (store og lille) og Håøya. Så nå er jeg skikkelig i gang. Leste også litt videre i oppgaven til Knut Egil, og har nå kommet til analysen av selve diktene til Børli. Her er et lite utdrag av diktet “Levende stillhet“:

… en stillhet
så levende, lyttende stor at
himmelen hører tankene dine
Du sitter som i en skriftestol
med blått tak
og ingen vegger

Det er jo bare utrolig vakkert!

På kvelden ble det onsdagspadling med KKK, og det var veldig hyggelig. Her er noen bilder fra i kveld:

20080827padle1.jpg

20080827padle2.jpg

20080827padle3.jpg

20080827padle4.jpg

20080827padle6.jpg

20080827padle7.jpg

Ganske mye vær rundt omkring, men vi fikk (nesten) ikke regn… 🙂 En fin kveldstur!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Bøker, Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.