Padleguide for Aust-Agder

Da er jeg i gang med Grimstad kommune, og har brukt formiddagen på å skrive om Homborsund fyr. Der var jeg 20. og 21. april i år, og da ble det MASSE bilder. Blant annet dette panoramaet i herlig blålys:

20080826homborpano16.jpg

Jeg har også jobbet en del med finansiering i morgentimene, og ser for meg at jeg kan få inn litt penger herfra og derfra. Bare trykkingen av guiden før jul vil være et kjempemessig økonomisk løft for mitt lille firma. Men, så blir det jo inntekter av det på litt sikt…

Oppdaterte også padledagboken min med gårsdagens lille kveldstur. Veldig morsomt å møte så mange padlere! Tror jeg så 14 padlere tilsammen på fjorden i går kveld.

En oppdatering av anamcara.no er det også blitt tid til. Har lagt ut augustbrevet fra Tom Martin. Dessuten noen avsnitt til turdeltakerne jeg skal til Søgne med i helgen. Drar videre til Oslo via Arendal (møte) på mandag. Seminar om strandsonen som deltager på tirsdag (200 stk!!!), og så et møte til i Oslo på onsdag. Før jeg setter meg på toget litt over 15. Haddet håpet på å få ferdig Grimstad kommune til fredag, men det er nok urealistisk. Det får bli neste fredag…

I posten fikk jeg en pakke fra bokhulen.no (Nordstrand antikvariat), og her var det mye snacks:

 •  Dannevig, Hartvig (1969) Skipsforlis på Sørlandskysten
 • Kjetsaa, Geir (1977) Dostojevskij og Tolstoj – Essays
 • Stavseth, Reidar (1941) Loskapteinen. Skildringer fra det ordnede losvesens første dager.
 • Lorentzen, Harald et.al (1985) Rutebåtene på Telemarkskanalene

Så da er lesestoffet sikret utover høsten… 😉

I ettermiddag er jeg barnevakt, og får besøk av mine to nieser. Vi var med Ingunn og Herman på fotballtrening, og her er et bilde av Mathilde dypt konsentrert med ball (lagt inn dagen etterpå):

20080826mathilde.jpg

Kveld: Slår av maskinen før kl 20, og tar en rolig kveld. Satser på en lang og god dag i morgen!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

2 svar til Padleguide for Aust-Agder

 1. Birger sier:

  Takk for hjelpa i går 🙂 Ja, det gjelder og være konsentrert selvom hun nok egentlig ikke vet hva fortball er enda…….

 2. Lars sier:

  Bare hyggelig!
  Nei, ballfølelsen var ikke helt på plass enda, men hun var flink til å so “ball”. 🙂
  Men, det er rart hvordan folk gjør ting med tunga når de konsenterer seg. Mange av fotballbildene med gutta har også artige “tungepositurer”…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.