Tilbake på jobb

Så er jeg tilbake i Kristiansand, etter årets siste ferierest. Vi tok en langhelg i slutten av forrige uke, og torsdag tilbrakte vi på Lifjell. Her er ett panorama derfra:

20080825lifjellpano1.jpg

Fredag og lørdag var det litt avslapning, padling og dugnad på hytta. I går fikk vi besøk av Morten, og hadde en fantastisk tur til Stråholmen:

20080825straaholmen.jpg

Men, nå er jeg altså tilbake foran skjermen, og skal være her ganske sammenhengende frem til 1. november. Da er det siste deadline på “Padleguide for Aust-Agder“. Så, da er det vel bare å sette i gang…

Senere: Var innom programmet SVEIP på NRK litt over halv seks. Der fikk jeg lov til å reklamere litt for fyr, og spesielt Songvår og Lyngør. Det var meningen å reklamere litt for “Ut i naturen” neste tirsdag også, men det ble det ikke noe av. Mulig de gjør det når det nærmer seg litt mer.

Føler jeg har sittet her nok i dag, så nå tar jeg meg en kveldspadletur…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.