Tidlig i gang

Rett etter frokost leide jeg ut 3 kajakker, og nå ser jeg at NRK har satt opp “Ut i naturen” programmet om kajakk på sendeskjemaet:

20080819nrk.jpg

Jeg synes det jo er luksus i kajakk, men folk fleste forbinder vel mer luksus med den type tur jeg var på i går. Her til rors på Roberts seilbåt:

20080819lars.jpg

23 bilder fra turen ligger i dette galleriet. Vi seilte ut til Grønningen fyr, og det resulterte i et eget galleri på 16 bilder… Her er ett av dem:

20080819gronningen.jpg

Så skulle jeg absolutt ha sydd disse fyrgallerien sammen på adrenaline.no, men det har jeg altså ikke fått gjort. Men, jeg har solgt 5 padleguider, og snakket en del med en forhandler. Sendt over litt bilder osv. Dessuten har jeg fått på plass ting fra ferien i kjelleren, og jammen er ikke store deler av gulvet på kontoret synlig også… Skal prøve å få på plass fyrene i morgen, og få ryddet unna resten før vi drar i morgen kveld. Satser på full fokus på “Padleguide for Aust-Agder” fra mandag.

Deadline blir omtrent 1. november, og det betyr 8-9 uker med ganske god innsats. Skal prøve å få skrevet ut alt i løpet av september, slik at jeg har en mnd på korrektur og fininnstillinger. Så håper jeg på et godt julesalg!

Sent: Har vært på kino – “Mamma Mia” sammen med Ingunn. En fabelaktig film!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Tidlig i gang

  1. Harald V. sier:

    Hei Lars.
    Vi gleder oss allerede til 02.09 og Ut i naturen. Det skal bli gøy.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.