Den store fyrbildedagen…

Startet der jeg slapp i går kveld, og nå ligger det ute et galleri på 25 bilder fra Songvår fyr og et panoramagalleri med 8 bilder. Her er ett av de bildene jeg er mest fornøyd med. Det viser Songvår fyr gjennom tre generasjoner med fyr:

20080818songvar.jpg

Så har jeg laget et galleri på 18 bilder fra Lyngør fyr. Der padlet MoNo og jeg forbi 7. august i år. Disse fyrbildene har jeg så brukt i fyr-artikkelen på adrenaline.no…. (Rakk ikke det i dag….)

Var nemlig en tur i byen etter lunsj, og tilbake derfra ble jeg invitert på seiltur med Robert. Sånt kan man jo ikke si nei til, og det var en flott tur. Seiling er jo utrolig kult, men i en litt annen økonomisk divisjon enn jeg driver i. Det går ganske mange kajakker i en seilbåt… Men, må innrømme at jeg liker meg til rors:

20080818lars.jpg

Sola gikk ned, og fullmånen opp innen vi kom i land. Her er ett stilstudie av byhavna på lange lukketid:

20080818maanelys.jpg

Jeg og de andre tok tilsammen over 100 bilder i kveld, så jeg får lage et galleri i morgen. En del av disse bildene er av Grønningen fyr, og jeg tror det er de beste bildene jeg har av dette fyret til nå! Veldig moro! Nydelig kveldslys! Skal få lagt de bildene til fyrgalleriet i morgen.

Får komme meg i seng – prøver å ha en skjebelig døgnrytme her. Har en avtale kl 09 også…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.