Rolig lørdag med sandvolleyball

Startet dagen med å sende avgårde 3 padleguider. Så oppdaterte jeg torethomassen.no, før det ble volleyball mot Herman og Glenn i Bertes. Etterpå ble det bad! Her et bilde av Herman tatt på Skarnes tidligere i år:

20080816herman.jpg

Gutta var gode, og Ingunn og jeg slet til tider med å holde følge. Noen av ballvekslingene holdt OL-nivå. Sånn kjentes det i alle fall. På slutten skulle vi spille med poeng, og vi klarte å hale settene i land. Antagelig siste året…

Deretter var jeg bortom Øystein (Kallestads antikvariat på Lund). Her er det alltid koselig, og i dag fikk jeg te og greier. Ikke nok med det. Han hadde fått inn en perle av en bok om “Norsk fyrhistorie gjennom 250 år“. Den var fra 1941, og jeg falt pladask. Det er vel den dyreste boka jeg har kjøpt noen gang, men det er faglitteratur til det jeg nå prøver å få på plass av fyrinformasjon på nett. Regner med å få ut et nytt fyrgalleri i morgen. Da skal jeg nemlig være med M/S Oksøy på fyrsafari til Songvår fyr i Søgne! Jo van der Eyden og Peder Johan Pedersen skal være guider. Jeg tror det blir skikkelig gøy!

I ettermiddag var min bror innom med jentene. Det var fint å se dem igjen. Skal si de vokser til…

Ettersom Herman trente oss i dag, så blir det en rolig kveld. Pizza står til heving, og jeg fordyper meg dypere og dypere i Thoreau´s “Livet i skogene“. Referat fra boka kommer…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

8 svar til Rolig lørdag med sandvolleyball

 1. Rob sier:

  Hei

  Ser ut i fra boklistene som du har lagt ut at du leser mye..
  Jeg ser at du har lest Gerard Huges “Gud i alt”. Er dette en bok du vil anbefale?

  hilsen

 2. Lars sier:

  Helt klart!
  Opplevde Hughes for noen år siden på Korsvei, og det var et helt spesielt menneske.
  Han er helt sentral i forhold til ignatianske retretter over there, og vi henter jo engelskmenn hit for slike rettretter også.
  Jeg likte den boka særdeles godt, og anbefaler den gjerne!

 3. Rob sier:

  Takk, da blir det nok en tur til bokhandelen…

  hilsen

 4. Lars sier:

  Tror ikke du vil angre på det…

 5. Rob sier:

  Ellers har jeg nettop lest boka “kilder” av Olivier Clement. Her er det mye å hente..(et eget kap. om skaperverket som er utrolig bra!)

  Tror ikke den var oppført på boklistene dine..

  hilsen

 6. Lars sier:

  Tusen takk for tipset. Den så spennende ut! Har skrevet ut en side på nettet om boka, og stikker innom Bok&Media i løpet av dagen tenker jeg… 🙂

 7. Rob sier:

  Finnes i svensk el. dansk oversettelse. Bokladen i Bergen vet jeg har den.

  Ha en god dag.

 8. Lars sier:

  Ja, den jeg fant var dansk.
  Bokladen i Bergen har alt – det er den første butikken jeg er innom hver gang jeg (en sjelden gang) er i Bergen! Har lagt ut et banner for de på http://www.keltiskfromhet.no også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.