I gang med Telemarkskanalen

Etter en litt treg start er jeg endelig i gang med å skrive ut Telemarkskanalen. Dessuten har jeg fått tilgang til alle bildene til Nikolaj Feldbech Rasmussen fra København, og har laget et galleri av disse også. Her er ett av bildene han tok av meg (under en stille stund etter lunsj – en daglig foreteelse):

20080814lunsjhvil.jpg

I lunsjen var jeg hos en med rask printer og hentet masteroppgaven til Knut Egil Bekkevold. Gleder meg til å se nærmere på denne! “Tilstand av natur” – Naturopplevelse i Hans Børlis lyrikk, er en veldig spennende tittel!

Blir snart en pause her, da sandvolleyballjentene skal spille “lucky-looser-kamp” mot Mexico. De tapte i natt, men kan fremdeles gå videre… Tenk at jeg ser på TV! 🙂

På kvelden: Fikk skrevet ferdig første døgnet av turen på Telemarkskanalen, og fortsetter i morgen tidlig. Etter en deilig middag dro vi ned på Hverdagsmesse hos Bymisjonen. Det var Dag Nordbø som hadde den i kveld, og det er en flott fyr. I dag snakket han om Bergprekenen, og det er en sterk tekst. Ekstra sterkt ble de i dag pga boken jeg leste om Gandhi i sommer. Gandhi var nemlig sterkt inspirert av Bergprekenen da han utformet sin ikke-voldsfilosofi!  Jeg skal prøve å komme med litt bruddstykker fra boka i en annen oppføring senere. Her var det blant annet utdrag av brevene Tolstoj og Gandhi sendte til hverandre (3 hver), og for Tolstoj av Bergprekenen helt sentral.

På Hverdagsmessen traff vi også Eivind, og sammen gikk vi på Mamma Mia for å spise litt is. Der traff vi så Erik, og to av kompisene hans. I det hele tatt en veldig hyggelig kveld! Dette var vår førse fellestur på firmasyklene, og jeg innviet kurven med en pakke doruller på vei hjem! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.