Frisk start på dagen

Sto igjen en del småting fra i går. Nå har jeg lagt ut en masteroppgave på naturliv.no, oppdater min padledagbok, oppdatert padlofil.no og bokoman.no. Da er jeg klar for å skrive tekst til bildene fra turen på Telemarkskanalen med KRIK:

20080812krik.jpg

Da jeg satt her og funderte fikk jeg melding av Torgrim. Han hjalp meg i gang med digitale kart igjen, så dermed slipper jeg å bruke to maskiner for å skrive ut boka. Det er deilig! Tusen takk!

Men, det er litt tregt å komme i gang. På MSN er det mulig å legge inn kommentar etter nicket, og eldstemann har i dag denne:

20080812.jpg

Vi har vel litt forskjellig syn på stillheten. Jeg tror vel egentlig dette er litt aldersavhengig. Da jeg var 16 gikk det mye i WASP på full guffe i walkman (walkman: noe man brukte i yngre modernitetsalder – før mp3-spilleren gjorde sitt inntog. Da brukte man noe som het kassetter, og det var noen svære greier. I alle fall relativt sett….).

Før middag: Det gikk tregt å komme i gang ja, og så fikk jeg plutselig beskjed om at min nye firmasykkel sto klar hos Bymisjonen i Kristiansand. De driver Pedalen, og her bestilte jeg firmasykkel. Dermed ruslet jeg ned til Gravane og hentet mitt nye glis. Bildet ligger i egen oppføring.

På vei hjem var jeg innom Harald i båten for å vise frem gliset. Han hadde også ringt for en titt på mitt Canon Powershot G9. Det fikk han selvfølgelig. Siden nyttår har jeg tatt 10.000 bilder med G9 og Nikon D300. Fordelt omtrent 50/50… Tror ikke jeg kan gå over ti RAW enda… Det må i alle fall bli på spesielle motiver…

Vel hjemme ble det litt lesing, og jeg ble ferdig med to bøker. Dette medførte neste oppføring, og en oppdatering av bokoman.no.

Så fikk jeg det litt over meg, og nå har jeg skrevet inn alle matoppskriftene til Telemarkssaken. De KRIK-folka hadde DE menyene! Utrolig god turmat! Dette tror jeg er stoff som mange vil ha glede av, og jeg gleder meg til å poste storyen på NPF sitt forum…

Sent: Da har jeg fått bekreftet sendetidspunkt på “Ut i naturen” programmet av programleder Anne Marie Kvassheim. Programmet kommer til å gå kl 1930 den 2. september på NRK1. Dette blir utrolig spennende! Jeg har nå laget en “event” på Facebook, og denne har jeg sendt til alle mine kontakter (nesten 300). Har også gått igjennom adresseboka i e-posten, og sendt ut til en god del. Dessuten har jeg postet oppdatering på forumet til NPF og på klubbsidene til NPF. Da skulle det vel være mulighet med noen seere… 🙂

Men, nå er det natta og Thoreau på senga!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.