Firmasykkel

Ingunn har lenge hatt firmasykkel i Figuru.no, men nå kommer jeg etter! I dag hentet jeg min firmasykkel hos Pedalen i Kristiansand:

20080812firmasykkel.jpg

Har ikke fått klistremerker med Pedalen og adrenaline.no enda, men det kommer i løpet av en uke eller to. Lurer også på om jeg skal sette på litt større skilter på sidene. Jeg får se litt på hva det koster. Det skal i alle fall bli fint med en litt god sykkel igjen. Fikk kjøpt en for et par hundre kroner for et par år siden av Øivinn, og denne har jeg hatt stor glede av. Men, nå er girene slitne, og dekkene gjennområtne. Dermed blir det bra med litt fornying.

Pedalen er også et flott prosjekt som drives av Bymisjonen i Kristiansand.

Det er helt klart flere firmaer i byen som burde gjøre det samme som digital-info.no! Når jeg kan gjøre det – så kan de fleste gjøre det. I alle fall hvis man bare legger vekt på det økonomiske!!!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Samfunn. Bokmerk permalenken.

2 svar til Firmasykkel

  1. Tilbaketråkk: homo ludens » Blog Archive » Frisk start på dagen

  2. Tilbaketråkk: homo ludens » Blog Archive » Latterlig sykkelgodtgjøring...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.