Den store bildedagen

Etter frokost satt jeg i gang med bildene fra Grenlandscup. Det har resultert i to gallerier av Gimletrolls G13-lag: Fredag 8. aug (30 bilder) og Lørdag 9. aug (35 bilder). Her er ett fra fredagen som jeg synes er artig:

20080808handihand.jpg

Billedteksten må vel være: “Hånd i hånd for fotballen” 😉

Nå går jeg videre med bildene fra padleturen jeg hadde med MoNo fra hytta til Tvedestrand. Her er det også noen bilder det kan være verdt å ta vare på. Regner med at jeg få laget en artikkel til adrenaline.no også. Må i alle fall få skrevet litt om Tarpen vi lå under i 3 netter. Den ene natten brukte vi tre padleårer som teltstenger. Ved litt ettertanke kom jeg på at vi hadde teltstenger for over 10.000,-

Etter lunsj: Da er også galleriet fra padleturen med MoNo på plass. Det ble på 45 bilder. Dermed har jeg lagt ut 110 bilder denne dagen! 🙂 Her er en forsmak på det galleriet:

20080811mono.jpg

Sen kveld: Gikk på posten med 6 konvolutter, og har holdt det gående… Veldig fornøyd med dagen. Har også forberedt litt kurs for Kristiansand kajakklubb, og info ligger på klubbens nettsider.

I kveld har jeg også hatt litt problemer med e-post, og en stund så det ut til at alt var blitt borte. Heldigvis har det kommet på plass igjen, men en blir jo litt svett av sånt…

I morgen skal jeg jobbe med tekst til turen i Telemarkskanalen, og til siste felttur med MoNo.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.