På land igjen!

Har hatt herlige dager med MoNo! Dro fra hytta mandag morgen, og torsdag kveld padlet vi inn til Tvedestrand. Mye vær og lange fjorder, men alltid godt humør:

20080808mono.jpg

Fikk ryddet på plass og lagt ting på vask i går kveld. Vi tilbragte alle nettene under tarpen fra Hilleberg, og det var veldig luftig og flott. Varme netter, men litt regn da også. Første natten lå vi i Perleporten utenfor Risør. Da hadde vi sett kronpen på Flatholmen rett før vi slo leir! Natten deretter var vi på Olavsholmen utenfor Risør. Siste natten tok vi på øya innenfor Risøya (v/FHS). Her brukte vi bare en teltplugg, og ingen årer. Alt var festet i busker og greiner:

20080808tarp.jpg

Vi så jo nesten ikke en sky de siste fjorten dagene før MoNo og jeg dro ut i mitt herlige kontorlandskap. Denne uka har det vært mer variert, og sånt blir det kule bilder av!

20080808vaer1.jpg

Her er det flott morgenstemning utover havet fra Olavsholmen.

20080808vaer2.jpg

Her er MoNo på vei nedover mot Portør. Vi padlet mellom to kraftige skysystemer, og gikk stort sett klar av regnet. I det fjerne hørte vi romlingen fra tordenen.

På vei mot Tvedestrand la vi inn en god stopp på Lyngør fyr. Her fikk jeg tatt en del fine bilder, selv om været var rimelig grått. MoNo nærmer seg fyret:

20080808lyngor.jpg

Rett syd for Lyngør fant vi en herlig øy på innsiden av Askerøy. Dette var en skikkelig perle, der jeg merket av hele 4 teltplasser!

20080808lyngor2.jpg

Den ene teltplassen er fra der bildet er tatt… Da snakker vi dobbeltseng med utsikt!!!

På vei inn til Tvedestrand tok vi en god pause på det som en gang var residensen til Smithe-familien. MoNo ble betatt, og lurte litt på hvordan en kunne få dette som hytte:

20080808smithe.jpg

Her var det også plommetrær, og sånt kan det bli stilige makro-bilder av:

20080808plomme.jpg

I Tvedestrand hadde MoNo lovet å rive i middag. Det ble pizza og banansplit på Vertshuset. Skikkelig god avslutning på en flott tur. MoNo trivdes med å være med meg på arbeid, og jeg var veldig glad for selskap rundt Barmne og inn Sandnesfjorden i Risør kommune. Her er det mye transport-padling, selv om vi også fant noen fine plasser. Maten på Vertshuset falt i smak:

20080808pizza.jpg

I dag er det fotball-cup i Grenland, og Herman er i aksjon. Dermed er jeg med for å ta litt bilder. I mellom kampene har jeg fått backet opp GPS-data og bilder fra feltarbeidet i Porsgrunn Tennisklubb sin treningshall. Her er det også et raskt usikret trådløst nett, og det kommer blogg og e-post tilgode… Det var nesten 200 e-poster etter uken også… Heldigvis ikke flere enn 10-15 til meg… Resten var søppel.

I første kampen gikk Gimletroll G13 på et tap, men jeg fikk flere fine bilder. Skal lage galleri på mandag, men her er en av scoringene til Gimletroll (skulle hatt litt mer med på høyre side, men fikk i alle fall med ballen….):

20080808scoring.jpg

Vi henter Ingunns tante på sykehjemmet etterpå, slik at hun får med seg siste kampen i dag. Så kommer Dagi og to kompiser fra Krsand i kveld. Dermed blir det nok full fart i kveld, men volleyball og greier. Kjenner jeg er ganske mør i kroppen etter nesten 140 km i kajakk siste 4 dager… Vi får se om jeg ikke kan få hentet frem noen reserver…

Regner med at jeg tar med meg utstyret i morgen også – det var jo veldig greit å ha tilgang på skikkelig nett igjen…. Over og ut for i dag…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.