Jomfruland rundt

I går var vi rundt Jomfruland i kajakk. Det har jeg ikke gjort før – hele strekket på utsiden av Jomfruland var ukjent terreng. Morsomt!

Vi brukte hele dagen (10-20), men effektiv padletid var nok bare ca 4-5 timer. Vi gikk først til sydspissen av Stråholmen, og så på utsiden av Jomfruland. Her tok vi så en god pause på noen svaberg. Flott snorkling på vegg som gikk ned til sandbunn på 4-5 meter! Deretter gikk ferden rundt sydspissen, og til Haga vertshus. Her ble det middag, før vi padlet mot Flesa – Tonerkollen. Det er et ganske langt strekk, og vi tok en ny god pause med bading på Askholmene. Før vi tok siste strekket hjem. Vel hjemme bakte jeg brød, og vi la oss rett etter ferskt brød med Hapå! 🙂

I dag begynte vi dagen med aerobic. Regnet (!) pøste ned fra morgenen av, men til kl 10 var det opphold. Da vi var ferdige kom solen… Vi tok det ganske rolig på hytta, og tok med nystekte vafler til Ingunns tante på sykehjemmet.

Planene forover er sånn ca: I morgen kommer antagelig MoNo, og så blir han med meg på feltarbeid i Risør/Tvedestrand. Så padler vi hjem mot slutten av uka, eller hentes ut ved Tvedestrand på kvelden torsdag.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.