Deilige dager…

Etter sykehus, død, begravelse, kloakk i kjelleren og sykdom er nå Livet på vei oppover igjen… Siden mandag kveld har vi hatt herlige dager på hytta. Solen skinner, kajakkene er i bruk, sover godt og huden er fin og brun!

Har ikke tatt noe særlig med bilder. Det blir mest avslapning og lesing. Har tatt med meg en tykk biografi om Gandhi på engelsk. Den er fra 1951, og har til og med et eget kapittel om Gandhi og Tolstoj! I dag har det gått med nesten 100 sider, men han er fremdeles i Sør-Afrika.

Jeg har hatt fine kveldsturer hver kveld, og i går så jeg månen komme opp av havet på utsiden av Flesa kl 22.50. Utrolig flott!

I dag har vi ligget på utsiden av Flesa. Varme og gode svaberg. Intervalltrening som består av bade, sole, bade, sole osv… Vannet holder over 20 grader nå, så dette ble fort koselig! 🙂

På vei hjem fisket Ingunn 4 makrell mens jeg kjøpte melk. Dermed ble det deilig makrellmiddag, og jeg har laget sjokolade-mousse med dajm-kuler som vi skal ha til dessert! 🙂

I natt får vi besøk av Eivind, og da blir det vel padling til Stråholmen i morgen. Så øker vi lengden på øktene jevnt og trutt!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

1 svar til Deilige dager…

  1. Jon Ivar sier:

    Kjøpe melk fra kajakken, det er ikke værst…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.