Rolig søndag

Sov litt bedre i natt, men er fremdeles ikke god… Turen CKK skulle ha til Risør i går regnet vekk, men nå har jeg fått litt mer data. Feltet de skulle til er en del av Skarvann aktivitetspark som er under utvikling:

20080720skarvann.jpg

Det ser helt klart ut til å være et spennende konsept. Offisiell åpning er i slutten av august, men da er jeg turleder for KOT. Får se om vi ikke kan få tatt en tur dit i løpet av høsten.

Ingunn og jeg gikk en tur ned i Bertes, og ble ganske så slitne av det. Der har dere oss om dagen…

Senere: Men vi kom oss til Grimstad. Fortsatte med å pakke ned leiligheten til min forhenværende svigermor. Vel hjemme igjen jobbet jeg mer med DVDer til KRIK, og håper å få sendt avgårde disse i morgen. Virker som om det er på tide å nærme seg hytta igjen også. Her er langtidsvarselet for Trosbyfjorden akkurat nå:

20080720vaer.jpg

Håper Ingunn er bedre i morgen. Selv er jeg over det verste nå… Men, vi er jo blitt så gode til å ta ting som det kommer nå…

Rett før midnatt: Da har jeg pakket ned 14 konvolutter med DVDer til KRIK Villmark. De går i posten i morgen. Da jeg så igjennom e-postene fra deltagerne fant jeg igjen 5 bilder fra Nikolaj. De legger jeg her:

20080720lars1.jpg

20080720lars2.jpg

20080720lars3.jpg

20080720lars4.jpg

20080720lars5.jpg

Tusen takk Nikolaj – det er jo ikke ofte jeg kommer med på bilder selv! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.