Veldig rolig dag…

Har hatt litt problemer med fordøyelsen siste dagene, og det holdt meg våken mesteparten av natten. Har brent ut bilder til KRIK Villmarkgjengen, og her er et panorama fra dagen før turen – fra Gygrestolen ved Bø i Telemark:

20080719gygrepano4.jpg

Tormod la igjen en krim her i går (Se meg, Medusa), og denne gikk med i løpet av natten.

Litt sen frokost ble det sammen med Eivind. Han har bursdag i dag, så det var koselig. Selv om jeg bare gikk på Cola og Mariekjeks. Rart å drikke brus igjen. Har jo stort sett været helt fraværende fra Cola siden juni 2003, og kan ikke si jeg savner det særlig. Men, når det kommer til fordøyelse har det sin misjon…

Har oppdatert boklisten på bokoman.no, men tror ikke det blir så mye utover det i dag… Har en del på listen – så kanskje jeg kan ta noe av det… Vi får se. Generelt ganske slapp…

Sent: Har kanskje blitt litt bedre, og har gjort noen småting. Oppdatert program på prestegarden.no. Snart brent ut DVDer med bilder til alle deltagere på KRIK-tur, og sett to episoder av “PlanetEarth” fra BBC med Ingunn. Skal nok nærme meg senga snart, slik at jeg ikke snur døgnet helt. Det er jo bare dumt…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.