Tidlig start…

Fikk ikke sove, så jeg satte like godt i gang litt over 03.00 i dag… Nå har jeg sittet i tre timer, og det har resultert i et galleri på 37 bilder fra Skarnes. Har også oppdatert adrenaline.no med fyr-info og litt linker. Dessuten oppdatert hjemmesiden til enkeltmannsforetaket mitt: digital-info.no. Har også skrevet en lang e-post til Direktoratet for Naturforvaltning om konflikter i friluftslivet…

Fikk sove litt fra 06.30-08.00, men så begynte dagen for andre gang. Etter frokost gikk ferden til Lillesand, og der leverte jeg 5 padleguider til Bok & Media. Deretter kjørte vi til Berge Gård, og begynte utflyttingen. Ganske så vemodig… Klokken 12 var vi på visning der minnesamværet skal være, og fra 13 hadde vi samtale med presten i Landvik. Etterpå var det familiebesøk, før ferden gikk tilbake til Kristiansand. Her ble det middag, mer planlegging og en spasertur. Er rimelig sigen, så jeg ser for meg at denne natten skal bli bedre… Har en padleavtale med Gareth kl 0930 i morgen, og da skal jeg få prøvd klubbens nye BD Baffin. Det blir spennende!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.