Full fart i ferien…

Dette har nesten vært som en ordinær mandag. Lange timer foran skjermen, møter og telefoner… Har fått ferdig et galleri fra Telemarkskanalen, og sendt avgårde ganske så mange padleguider. Noen av bildene i galleriet var veldig fine:

20080714solnedgang.jpg

Var også så heldig at noen tok bilde av meg. Her er det Lars (Hauge) som har tatt et bilde med refleks i brillen:

20080714lars.jpg

Utover dette har dagen stort sett gått med til å planlegge begravelse. Tror jeg skal prøve å synge, og det er første gangen jeg gjør i så fall. Dette har vært mest til privat bruk… Blir spennende…

Har også gjort ferdig et sensuroppdrag, og det er jo godt med alle baller som kan landes…

Det er en ganske så lang TODO-liste jeg har laget meg, så det er nok å henge fingrene i denne uka. I morgen blir vi stort sett i Grimstad. Rydde leilighet, sjekke sted for minnesamvær, snakke med presten osv osv. På kvelden må vi gjøre noe fysisk. Vi blir ganske rastløse begge to hvis det blir for stillesittende…

Fikk en BD Baffin fra Bergen i dag. Denne har jeg solgt til klubben, og det skal bli ganske gøy å ta en testrunde med den! Mulig jeg får det til i morgen, ellers får det vente til onsdag. Nå skal jeg lese litt i «Kilden», og kanskje bruke noe derfra under minnesamværet.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.