Tilbake i Kristiansand

Ankom Kristiansand litt over 17 i ettermiddag, og ble møtt av kjeller med kloakk i… En ulykke kommer sjelden alene sies det. Passer ikke noe særlig inn blant forberedelser til begravelse osv, men vi får ta det som det kommer… Er redd dette kan bli en heftig uke. Da er det godt å tenke tilbake på fx turen på Telemarkskanalen med KRIK Villmark i begynnelsen av mnd (takk til ukjent fotograf):

20080712gronne.jpg

Har begynt å laste over bilder. Har tatt nesten 1500 bilder siden sist jeg var innom, og en del montering gjenstår. Dette gjelder panoramaene. Har også solgt ganske mange padleguider, så det blir en del pakking i morgen også. Skal se om jeg ikke kan få gjort ferdig alt unntatt pakkingen i kveld/natt. Har ikke konvolutter her.

Jeg har også lovt turdeltakerne fra KRIK Villmark bilder, og skal prøve å få brent ut et sett med bilder til hver av dem. Har ikke plater for øyeblikket, så det må også ordnes i morgen tidlig.

Lagde en ganske god TODO-liste før jeg dro fra hytta, så oversikten er ikke så verst (selv om jeg gjerne skulle vært møkka i kjelleren foruten…).

Sent: Mannen fra kommunen kom fort, og han fikk tak i septikbil. Den kom også rimelig fort, og dermed fikk vi tømt kjelleren. Rengjøring måtte vi jo stå for selv. Kona er ikke sterk på lukt, så jeg skurte ned kjelleren med Klorin og såpe et par timer. Nå er det rimelig greit… En kan trygt si at det var en drittjobb…

Etterpå har jeg montert ferdig panoramaer fra turen ned Telemarkskanalen, og fra Gygrestolen dagen før. Her var det en del fine. Blant annet dette fra Gygrestolen:

20080713gygrepano.jpg

Legg merke til min nye tarp… Her snakker vi om en overnattingsplass med utsikt! 🙂

Galleri fra turen får vente til i morgen. Da skal jeg også sende ut en drøss med padleguider. Har ikke gjort noe på den fronten siste 14 dagene, så det har hopet seg litt opp… Selger godt av både “Padlegleder i sør” og av “Padleguide for Vest-Agder”. Det er veldig moro! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.