Tilbake fra Telemarkskanalen

Siden sist har det skjedd ganske mye, og i begge kameraene er det nå ca 7oo bilder. På vei mot Telemarkskanalen og tur med KRIK Villmark kjørte jeg innom hytta, og hadde en fin natt på brygga.

Så dro jeg til Bø, og hadde en flott natt under åpen himmel på Gygrestolen. Bildene herfra gleder jeg meg til å se nærmere på. Om morgenen gikk tåka over Gubben og Gamla, og det var utrolig flott lys.

Onsdag morgen tok jeg turen ned til Uvdalstjørni, og tok et morgenbad før oppmøte i Ulefoss. Her møtte jeg Marie, og vi tok båten sammen til Lårdal. Det tok nesten 8 timer… En nydelig tur med mye lesing. Her traff vi også Simon og Thea, og de hadde padlet fra Dalen. De skulle tilbake for å hente bilen, og kajakkene lå på taket av “Henrik Ibsen” sammen med våre kajakker.

I Lårdal møtte vi resten av gjengen, og først natt ble tilbrakt på campingplass. Morgenen etter var vi i gang med kameratredning, og så startet ferden nedover Bandakkanalen. Mer info om dette får komme etterhvert. Har tatt mange bilder jeg håper kan brukes i boka om Telemark neste år! 🙂

I stedet for å dra på hytta, så sitter jeg nå på PC-rommet på Feiringklinikken. Det er jo et godt eksempel på at ikke alt går som planlagt, og at “livet er en ikke-lineær dynamisk prosess”. Kommer nok på hytta etterhvert, men akkurat nå er det ting som er viktigere.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.