Klar til avreise!

Da har det gått med en del tid til pakking, men nå tror jeg det er klart for Telemarkskanalen og 4-5 uker på hytta. Bilen er i alle fall full nok… 😉 Værutsiktene er også gode (langtids Ulefoss, yr.no):

20080630.jpg

Drar til hytta i kveld, og pakker ut. Drar videre i morgen tidlig til Lårdal, og padler det vannet. Regner med å dra ned til Bø for kvelden. Kanskje overnatte under åpen himmel på Gygrestolen? Så er det møte med KRIK Villmark kl 10 omtrent ved slusene i Ulefoss. Triller turkajakken ombord der, og får med meg en helt båtreise i samme slengen! 🙂 Så møter jeg resten på kvelden på denne onsdagen. Tilbakeveien skal vi bruke frem til søndag på. Gleder meg! 🙂 Satser på at det blir en fin start på ferien! Været ser i alle fall ut til å bli bra!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.