Siste fotballdag

Så var vi kommet frem til finalen i Plussbankcup. Gimletroll G19 skulle møte Vigør, og jammen vant de ikke 2-1. Her er vinnerlaget:

20080629g13.jpg

Jeg tok over 400 bilder denne kampen også, og har laget et galleri med 40 av dem.

Morgenen gikk stort sett med til rydding og pakking frem til lang ferie… Så dro jeg ned for å holde intro-kurs i padling for KKK. Der var det 4 veldig inspirerende og flinke padle-wannabies! Jeg forklarte at jeg gjerne skulle vært på stadioen for å ta bilder, og vi var effektive. Jeg dro fra Nodeviga når Gimletroll tok avsparket. 20 min før skjema. Rakk såvidt hjemom for å hente Ingunns sykkel, men resten av første omgang ble fotografert mens fotografen var iført våtdrakt. Fikk av tørrjakka i pausen, men våtdrakta kom ikke av før i dusjen etter kampen…

Ingunn river i middag på byen på oss, og så blir det vel EM-finale etter det igjen. Ligger ganske greit an med pakkingingen til ferie og Telemarkskanalen, men har ikke helt oversikt over brenner og brensel. Det kommer nok i løpet av kvelden… Nå skal det først roes ned litt her…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.