Enda mer fotball

I dag tidlig var det semifinale mellom Gimletroll G19 og et lag fra Brasil. Det ble veldig spennende. 2-2 etter ordinær tid, ekstraomganger og straffespark. Her redder Dagi den avgjørende straffen:

20080628dagi.jpg

Det ble uhorvelig mange bilder denne morgenen (432 stk), så jeg har satt sammen et galleri med 48 bilder.

Det er finale i morgen 15.40, men da har jeg kajakk-kurs for Kristiansand kajakklubb. Dermed rekker jeg kanskje andre omgang… Vi får se – det er litt andre småting som skulle vært i boks før vi drar på mandag også… Nå er det ut i Sørlandsparken med søppel…

Ettermiddag: Søppeltømming gikk greit, og etter litt mat og hvile kom jeg i gang foran skjermen. Jeg er ikke så god til det når solen skinner utenfor vinduet… Men, fikk da endelig «født» en bokanmeldelse jeg har hatt over meg ganske lenge.

Før middag: Har fått skrevet ut alle fakturaer til regnskapsfører for første halvår. Det er 179 stk, og så mange har jeg aldri hatt. Et løst overslag gir en omsetning på ca 150k, men er litt usikker på resultatet. Uansett er volumet det høyeste jeg har hatt siden jeg startet i 2005! Skal få skrevet ut litt andre regninger også, og så skal regnskapsføreren få en kjempebunke før sommeren. Akkurat som ikke han har nok å gjøre fra før…

Kvelden: Etter at regnskapet var ordnet kom trøttheten over meg, og vi bestemte oss for å rusle en tur bort til Figuru for å våkne litt begge to… Der hentet vi en datamaskin. Ingunn jobber litt med den, mens jeg har sendt ut nyhetsbrev #7 til lesere av keltiskfromhet.no. Det var også godt å få til. Nesten ett år siden forrige gang…

Da er det ikke altfor mye igjen på TODO-listen. Skal ta unna litt i morgen tidlig. Så er det kurs fra 13-16, og jeg håper jeg rekker noen bilder i 2. omgang nå Dagi skal spille finale. Får kjøre et litt heftig kurs… 🙂 Så er det vel feiring (en finale kan jo feires uansett resultat), og vi satser på å være i land med det til finalen mellom Tyskland og Spania i EM senere på kvelden… Det blir jammen mye fotball om dagen…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.