Mer fotball

I dag har det også vært en del fotball, men jeg har bare sett en kamp. Da hadde jeg med kameraet, og det ble et galleri med 16 bilder i dag også. Her er ett av dem:

20080627g13.jpg

Hadde planer om å komme i gang tidlig i dag også, men det ble det ikke noe av. Altfor trøtt. Men, fikk lest en del før et møte kl 12, så jeg er ganske fornøyd likevel. Klokka 12 var jeg hos Menko for å høre om vi kunne ha noen felles interessepunkter, og det er ikke utelukket. Deretter var jeg innom Harald hos KOT, og snakket kajakk og kano. På vei hjem fikk jeg med meg 15 eks av padleguiden fra VAF. Det er anmeldereks. jeg har lagt ut. Så nå skal jeg vel kunne dekke etterspørselen gjennom sommeren og en del av høsten.

På ettermiddagen var det fotballkamp, og rett etterpå var jeg innom Eivind for å hente feltgryteutstyret til sommerfesten på hytta. Der møtte jeg hans foreldre, og det var veldig hyggelig. Etter middag fikk jeg ut galleriet over, og så tror jeg egentlig denne dagen har gjort sitt! Dagi spiller semifinale litt over 09, så hvis det er bra lys må jeg opp tidlig!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.